Actueel

 • 16 september 2023

  Webinar subsidieronde 2023 regeling passend en dekkend aanbod

  Lees meer…

 • 16 september 2023

  POINT breidt uit! Focus op taal, lezen en (cognitieve) talenten

  Lees meer…

 • 16 september 2023

  18/9 Webinar IMAGE-deelstudie Interactieonderzoek

  Lees meer…

 • 30 augustus 2023

  Onderzoek: motivatie hb-leerlingen in het po

  Lees meer…

 • 4 juli 2023

  Nieuwe regeling Begaafde leerlingen voor samenwerkingsverbanden

  Lees meer…


 • Alle nieuwsberichten

Toolkit

Om leden te ondersteunen in hun communicatie heeft de Vereniging BPS een toolkit gemaakt. Deze kunnen leden gebruiken op hun site, tijdens open dagen of bij andere activiteiten. Het gaat om een poster, een posterpresentatie, een powerpoint-presentatie en het logo.

De poster en posterpresentatie komen in vier varianten, er zijn namelijk vier verschillende foto’s gebruikt: basisonderwijs jongen en meisje, voortgezet onderwijs jongen en meisje.

Onderaan deze pagina vind je een kort formulier. Graag horen we of jullie de toolkit gebruiken en waarvoor. Dit is overigens niet verplicht, maar het geeft ons een beeld van het gebruik. Ook kun je opmerkingen en suggesties doorgeven.

Toolkit
Hieronder de onderdelen van de toolkit. Door op de link te klikken download je een zipbestand.

Posters (vier varianten, drukwerkbestand A1-formaat)

Posters (vier varianten, jpg-bestand)

Posterpresentatie (vier varianten, zelfde vormgeving als poster, alleen met extra kader waar je als school een eigen tekst in kunt voeren. Het bestand is ook af te drukken op A1)

Powerpointpresentatie (De presentatie bevat een aantal sheets over de vereniging. Daarnaast kun je de presentatie gebruiken om je eigen hb-onderwijs onder de aandacht te brengen.)
* De powerpoint maakt gebruik van het Open Source-lettertype DIN. Mocht je computer deze niet ondersteunen dan kun je die hier downloaden.

Logo BPS (verschillende varianten)


Hoe gebruiken jullie de toolkit?
We horen graag hoe jullie de toolkit gebruiken. Daarnaast is dit de eerste keer dat we dit doen. Het kan zijn dat er zaken kunnen worden verbeterd. Ook die horen we graag.

  © Begaafdheidsprofielscholen 2011 | Privacy Statement