Actueel

 • 7 maart 2023

  Column #9 Marko Otten: Een paar flinke slagen in het gedroomde beleid

  Lees meer…

 • 7 maart 2023

  OBS Joseph Haydn: Meegroeien met wat je leerlingen nodig hebben

  Lees meer…

 • 7 maart 2023

  Bonhoeffer College: ’De hb-manier van denken is van de school geworden’.

  Lees meer…

 • 21 februari 2023

  Kenniscentrum HB: thematafel peer-grouponderwijs en publicatie versnellen

  Lees meer…

 • 17 februari 2023

  Vereniging BPS verwelkomt drie nieuwe aspirant-leden

  Lees meer…


 • Alle nieuwsberichten

Toolkit

Om leden te ondersteunen in hun communicatie heeft de Vereniging BPS een toolkit gemaakt. Deze kunnen leden gebruiken op hun site, tijdens open dagen of bij andere activiteiten. Het gaat om een poster, een posterpresentatie, een powerpoint-presentatie en het logo.

De poster en posterpresentatie komen in vier varianten, er zijn namelijk vier verschillende foto’s gebruikt: basisonderwijs jongen en meisje, voortgezet onderwijs jongen en meisje.

Onderaan deze pagina vind je een kort formulier. Graag horen we of jullie de toolkit gebruiken en waarvoor. Dit is overigens niet verplicht, maar het geeft ons een beeld van het gebruik. Ook kun je opmerkingen en suggesties doorgeven.

Toolkit
Hieronder de onderdelen van de toolkit. Door op de link te klikken download je een zipbestand.

Posters (vier varianten, drukwerkbestand A1-formaat)

Posters (vier varianten, jpg-bestand)

Posterpresentatie (vier varianten, zelfde vormgeving als poster, alleen met extra kader waar je als school een eigen tekst in kunt voeren. Het bestand is ook af te drukken op A1)

Powerpointpresentatie (De presentatie bevat een aantal sheets over de vereniging. Daarnaast kun je de presentatie gebruiken om je eigen hb-onderwijs onder de aandacht te brengen.)
* De powerpoint maakt gebruik van het Open Source-lettertype DIN. Mocht je computer deze niet ondersteunen dan kun je die hier downloaden.

Logo BPS (verschillende varianten)


Hoe gebruiken jullie de toolkit?
We horen graag hoe jullie de toolkit gebruiken. Daarnaast is dit de eerste keer dat we dit doen. Het kan zijn dat er zaken kunnen worden verbeterd. Ook die horen we graag.

  © Begaafdheidsprofielscholen 2011 | Privacy Statement