Actueel

 • 1 juli 2022

  ECHA2022: speciaal Nederlandstalig programma

  Lees meer…

 • 24 juni 2022

  Column #7 Marko Otten: “Nou ja, ik ben hoogbegaafd”

  Lees meer…

 • 20 juni 2022

  Nieuw Landelijk Kenniscentrum Begaafdheid

  Lees meer…

 • 2 juni 2022

  Speciaal programma tijdens ECHA2022 voor Nederland en Vlaanderen

  Lees meer…

 • 31 mei 2022

  Ook volgend schooljaar CBO groepsscreening

  Lees meer…


 • Alle nieuwsberichten

Regionale bijeenkomsten Passend onderwijs voor begaafde leerlingen

Vanaf 18 april is het mogelijk om je in te schrijven voor de regionale bijeenkomsten ‘Passend onderwijs voor begaafde leerlingen’.

Net als voorgaande jaren organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling conferenties in de regio over verschillende thema’s in de context van passend onderwijs voor begaafde leerlingen. Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Meld je dan aan!

In 2017 zijn er vier conferenties in de regio. Tijdens de twee conferenties in mei/ juni is het thema verrijkend onderwijs in het primair én voortgezet onderwijs. Centraal daarbij staat het ontwikkelen van vaardigheden. Het thema van de twee regionale conferenties in het najaar is ‘dubbel bijzondere leerlingen’.

De conferentie start met een train-the-trainer over ‘Doelen en Vaardigheden voor Ontwikkeling’ (DVO) voor experts en trainers. gevolgd door een namiddag- en avonddeel voor bestuurders, schoolleiders, leraren en experts met een plenaire sessie, twee workshoprondes en gelegenheid tot uitwisseling. Je kunt ook alleen het namiddag- en avonddeel volgen. Tijdens deze conferenties wordt de nieuwe poster van DVO uitgedeeld.

Lees verder…

© Begaafdheidsprofielscholen 2022 | Privacyverklaring