Actueel

 • 10 juli 2024

  Publicatie dubbel bijzondere leerlingen

  Lees meer…

 • 1 juli 2024

  “We willen dat de leerlingen op alle vlakken tot ontwikkeling komen” Hb-onderwijs op het Keizer Karel College

  Lees meer…

 • 25 juni 2024

  “Welke leerling in aanmerking komt? Daar hebben we geen criteria meer voor”. HB op de Prins Florisschool

  Lees meer…

 • 18 juni 2024

  Publicatie De sociale en emotionele ontwikkeling van hb-leerlingen

  Lees meer…

 • 17 juni 2024

  Column #13 Marko Otten: Patrick Lam uit Hongkong op zoek naar BPS

  Lees meer…


 • Alle nieuwsberichten

POINT breidt uit! Focus op taal, lezen en (cognitieve) talenten

Wil jij in jouw taal- en leeslessen meer aandacht voor (cognitieve) talenten? Wil je jouw onderwijs meer evidence informed inrichten? Wil je je onderzoekend vermogen vergroten en werken aan de onderzoekscultuur in je school? Wil je deel uitmaken van een inspirerend netwerk van onderwijsprofessionals in het VO en PO? Dan is POINT dé plek voor jou of jouw school!

POINT is een mooie manier om met verschillende partijen in het onderwijs samen te werken rondom onderzoek. POINT is al jaren actief in de regio’s Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en richt zich daar op hoogbegaafdheid. Nu is er de kans om POINT (schooljaar 2024-2025) met een nieuwe focus te starten, namelijk met de focus taal, lezen en (cognitieve)talenten! Dit is jouw kans om deel uit te maken van een groeiend netwerk van gepassioneerde onderwijsprofessionals! Leraren, lerarenopleiders en wetenschappers werken hierin samen!

Interesse? Meld je dan nu via deze link https://lnkd.in/e4WEwhXt voor onze online voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 27 september (15:30-17:00u). Tijdens deze sessie delen we graag meer informatie in het algemene deel van de sessie en beantwoorden we al jouw vragen.

© Begaafdheidsprofielscholen 2011 | Privacy Statement